Sistem master ključa


  • To je sistem u kome master ključ otključava određene podcilindre dok generalni ključ otvara sve cilindre u sistemu.
  • Primena: obrazovne ustanove, domovi zdravlja, domovi za stare, industrijski objekti, poslovni prostori, ministarstva, kulturni i rekreativni objekati, bolnice, hoteli ...

evva cilindri

Sigurnosni sistemi centralnog ključa

MCS (Premium plus)

EVVA MSC

Ta unikatna tehnologija zaključavanja je zasnovana na kombinaciji dve tehnologije. Magnetni i mehanički koderi nude bezbednosna rešenja i brave za čak i najkompleksnije zahtevne i potrebe. Pruža maksimalne, pravne, organizacione, tehničke i tehnološke mere pristupa u slučaju neovlašćenog kopiranja ključeva.

4KS (Premium)

EVVA 3ks

Sa svojim izuzetnim povratnim ključem, sistem se ističe zbog svog jedinstvenog, patentiranog sistem rada bez suspenzije. Sistem je otporan na sve vremenske uslove i pogodan je za zaštitu kompleksnih pristupnih tačaka. Protiv neovlašćenog kopiranja kjučeva dostupne su vrhunske pravne, organizacione i tehničke mera.

ICS (Napredni)

ICS EVVA

Ovaj sistem zaključavanja je posebno pogodan za dobro strukturirane sisteme glavnog zaključavanja. Sa tvrdim, povratnim ključem, ICS pruža sigurnost i udobnost u isto vreme. Protiv neovlašćenog kopiranja kjučeva dostupne su vrhunske pravne, organizacione i tehničke mere.

EPS (Standardni)

EPS EVVA

Ovaj sistem naprednog zaključavanja ispunjava sve potrebne zahteve savremenih bezbednosnih tehnologija. Nudi trostruku dodatnu zaštitu od neovlašćenog kopiranja ključeva putem vrhunskih pravnih, organizacionih i tehničkih mera.