Sistem zaključavanja

Sigurnost na visokom nivou.


EVVA sistemi zaključavanja
  U kompaniji EVVA sigurnost i bezbednost klijenata je postavljena na najveći mogući stepen i to je fokus njihovog poslovanja.
Mehaničke sisteme zaključavanja EVVA je podelila u tri grupe:
   - Centralni sistem zaključavanja
   - Sistem GLAVNOG ključa
   - Sistem Generalnog ključa
Za sve ove sisteme EVVA je obezbedila četiri nivoa sigurnosnih ključeva i cilindra. U zavisnosti od namene EVVA proizvoda, koristi se i određeni nivo. Ono što EVVA preporučuje iz njihovog 100-godišnjeg iskustva za centralni sistem zaključavanja jesu početna dva nivoa sigurnosti a to su EPS i ICS profili ključeva i cilindra. Za sisteme GLAVNOG i GENERALNOG ključa kompanija EVVA preporučuje nivoe veće sigurnosti a to su 3KS i MCS. Da bismo Vam se kao klijentima nekako najlakše
približili i objasnili koji su to profili koje smo napomenuli, uradili smo piramidu svih nivoa i dali kratka objašnjenja za svaki od njih.
EPS – standardni nivo
ICS – napredni nivo
3KS – premium nivo
MCS – premium plus nivo

CP Security sigurnosna piramida.

Koji sistem za zaključavanje je pogodan za Vaše zahteve? Prilikom odabira samog sistema koji ispunjava Vaše potrebe, odabir generalnog ključa predstavlja veliki izazov. Obično se razlike I prednosti pojavljuju u tehničkim karakteristikama samih proizvoda. Stoga je izbor odgovarajućeg poslovnog partnera ključ za dugoročnu saradnju. Bezbednosna rešenja i opšti/generalni ključevi su dugoročno, sigurno i promišljeno ulaganje, a dizajnirani su za dugotrajnu upotrebu. Kako najbolje možemo da Vam pomognemo u vašoj odluci?

Možete se osloniti na preporuke CP Security-a, jer nam već veruju kompanije iz oblasti i širom sveta.

Naši sistemi nude najviši nivo bezbednosti, ali bezbednosni i organizacioni uslovi variraju prema potrebama različitih industrija i vrste gradnje. Zbog dugogodišnjeg iskustva CP Security-a je pravi izbor sistema za zaključavanje koji će zadovoljiti potrebe i zahteve Vašeg poslovanja.

CP Security sigurnosna piramida

Evva sema

Sigurnost za Vaše potrebe. CP Security je dizajnirao za lakši brži pregled sigurnosnu piramidu. Prikazuje Vam strukturu sigurnosnih sistema i kako se razlikuju jedni od drugih. Piramida sastoji iz četiri sigurnosna nivoa.

Premium plus: Najviši nivo sigurnosti omogućava visoko složene sisteme. Oni mogu stvoriti gotovo beskonačan broj kodava za ključeve. Razvijena je i maksimalna tehnološka zaštita od kopiranja ključeva. EVVA sema

Premium: Na ovom nivou su dostupni složeni sistemi generalnog ključa, kao I optimalna zaštita od kopiranja istog.
EVVA cilindri

Napredni: Ovde je sistem generalnog ključa specijalno dizajniran za područja gde postoji potreba za većim funkcionisanjem sigurnosnih sistema. Zaštita od kopiranja je veoma efikasna.

EVVA cilindri

Standardni: Baza piramide sadrži ključne sisteme bezbednosti, to je standard kog se CP Security u potpunosti pridržava. Kompleksnost generalnog ključa je prilagođena korisničkoj strukturi. Ključevi su zaštićeni od kopiranja I imaju tehnički, organizacioni sigiurnosni patent.

EVVA cilindri

Što je viši nivo bezbednosti, to i standard kompleksnosti generalnog ključa mora biti veći. Bezbednosni nivo određuje koliko različitih grupnih i opštih ključeva, kao i njihovih mogućih kombinacija se mogu uneti u system.

Kod viših nivoa bezbednosti je bolja zaštita od kopiranja ključeva. Osnovni princip svih sistema obuhvata organizacionu zaštitu (bezbednosnu karticu), pravnu zaštitu (patentna zaštita) i tehničku zaštitu (zaštita od kopiranja, falsifikovanja i čitanja tastera).

Tehnička zaštita se popravlja sa svakom sistemu visokog bezbednosnog nivoa; kroz tehnološke zaštite koji sprečavaju kopiranje, falsifikovanje i čitanje tastera koristeći najsavremeniju tehnologiju.

Bezbednosne strukture CP Security-a su jednostavan način da vidite nivo tehničke zaštite, zaštitu kopiranja ključeva i kompleksnost sigurnosnih sistema.