AirKey - Kontrola pristupaOtvorite vrata mobilnim telefonom

AirKey


Jednostavno. Fleksibilno. Sigurno.

Pošaljite ključ (odobreni pristup) putem interneta vašim saradnicima. Vlasnik, koji je ujedno i administrator, dodeljuje pravo pristupa zaposlenom preko internet veze.


Podaci su kriptovani i sigurni.
Internet veza je zaštićena po standardima online bankarstva, a AirKey aplikacija za mobilni telefon se može dodatno zaštititi individualnim PIN kodom.

Vaši saradnici dobijaju ključ na mobilni telefon.
Ovlašćeni pristup zaposleni dobija preko besplatne AirKey web aplikacije koju je instalirao na svom mobilnom telefonu. U slučaju gubljenja telefona, autorizacija pristupa se može odmah blokirati.

Prislanjanjem mobilnog telefona na AirKey cilindar (čitač), vrata se otvaraju.
Cilindar (čitač) identifikuje autorizaciju sa mobilnog telefona i zaposleni ima pravo pristupa prostoriji. Vlasnik ima precizan uvid u to ko je, kada i gde imao pristup.

AirKey je inovativni elektronski sistem zaključavanja koji vaš mobilni telefon pretvara u ključ. Ova napredna kontrola pristupa kreirana je kao pouzdano rešenje koje korisnicima nudi visoku bezbednost, fleksibilnost i jednostavnost upravljanja.

Prednosti AirKey sistema: - slanje ključeva putem interneta - za pametne telefone sa NFC ili Bluetooth tehnologijom - besplatna aplikacija i online administracija - za male i komleksne sisteme zaključavanja - dodela ovlašćenja pristupa na daljinu

KORISNICI
AirKey
je svoju primenu pronašao kako u poslovnim, tako i u privatnim objektima. Zbog svoje fleksibilnosti i visoke bezbednosti, ovo rešenje je pogodno za svaku delatnost koja zahteva preciznu i sigurnu kontrolu pristupa.

Mala preduzeća i coworking prostori
U sistemima čija poslovna koncepcija zahteva veliku fleksibilnost, jedan od glavnih zahteva je mogućnost različitih ovlašćenja pristupa i garantovana maksimalna sigurnost koja se odnosi i na spoljašnji pristup, ali i na pristup unutar samog poslovnog prostora. AirKey je ovde idealno rešenje.
Korisnici: mala komercijalna preduzeća, prodavnice, poslovni prostori koji se iznajmljuju, apoteke, restorani, itd.

Poslovanje na različitim lokacijama
Kompanije čije poslovanje obuhvata objekte na različitim lokacijama moraju imati dobro organizovan sistem koji dodeljuje pravo pristupa različitim licima u različito vreme. Ovaj sistem treba da je siguran, prilagodljiv i jednostavan za korišćenje. Zato je AirKey ono šta ovakvim kompanijama najviše odgovara.
Korisnici: supermarketi, benzinske pumpe, banke, trgovine na malo, prodajni lanci i lanci restorana, itd.


Izdavanje smeštaja
Vlasnici apartmana i smeštaja koriste AirKey sistem kao praktično i sigurno rešenje koje im omogućuje dodelu ključeva (pristupa) korisnicima na daljinu, bez bojazni od moguće zloupotrebe. Pomoću ovog rešenja vlasnik smeštaja može dodeliti pristup gostu iz udobnosti doma ili kancelarije, čime se štedi vreme za obe strane, a dobija i precizan uvid u kontrolu pristupa.
Korisnici: hoteli, apartmani, odmarališta, hosleti, iznajmljivanje stana (stan na dan), itd.


Privatna imovina
AirKey sistem zaključavanja je praktično rešenje i kad su u pitanju privatni objekti. Preko online administracije i besplatne aplikacije možete dodeliti ključeve članovima porodice ili gostima i upravljati pristupom vašoj imovini sa bilo koje lokacije širom sveta.
Korisnici: stanovi, kuće, pomoćni objekti u vašem vlasništvu, itd.


KAKO SISTEM FUNKCIONIŠE

Računar, internet, AirKey cilindar (čitač) i mobilni telefon sa NFC ili Bluetooth konekcijom je sve što vam je potrebno. Umesto pametnog telefona mogu se koristiti i RFID mediji - AirKey kartica ili privezak.
1. AirKey cilindri i čitači
Airkey cilindri i čitači se mogu otključati jedino pomoću mobilnog telefona ili medija sa autorizacijom. Dizajnirani su kao sigurnosne, izdržljive komponente, pogodne i za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu.

2. Pametni telefon postaje ključ
Autorizacija pristupa dobija se putem besplatne AirKey aplikacije koja se instalira na telefon. Ova aplikacija može pretvoriti i druge medije (AirKey kartice, priveske) u elektronske ključeve, kao i omogućiti prenos podataka sa cilindra na online administraciju.

3. Dodatni identifikacioni mediji
Drugi identifikacioni mediji, kao što su AirKey kartice ili RFID privesci, takođe se mogu programirati pomoću pametnog telefona ili kodirajuće stanice.

4. Prenos podataka širom sveta
Mreža mobilnog telefona i internet prenose do bilo koje lokacije podatke koji su visoko zaštićeni. Pored bezbednosti, ovo omogućuje i veliku fleksibilnost.

5. Visoka sigurnost i fleksibilnost
Nije potreban poseban softver, niti vaša zasebna IT infrastruktura, kao ni dodatno angažovanje oko održavanja sistema. Svi podaci su zaštićeni SSL enkripcijom prenosa podataka, kao kod online bankarstva.

6. AirKey online administracija
AirKey online administracija vam omogućuje da sami upravljate organizacijom i kontrolom pristupa. Preko nje možete dodeliti autorizaciju za otključavanje AirKey komponenata sa bilo koje lokacije. Sve što vam treba jeste računar sa instaliranim pretraživačem, internet konekcijom i KeyCredits karticom.

KOMPONENTE

Online administracija
Online administracija je kontrolni centar u kom kreirate nova ovlašćenja pristupa ili ukidate postojeća. Besplatna je, brzo se podešava i veoma je jednostavna za upotrebu.


KeyCredits
KeyCredits su kartice na osnovu kojih dodeljujete ili ukidate ovlašćenje pristupa. Njihovom upotrebom plaćate samo ono što vam je potrebno - ukidanje autorizacije je besplatno. U zavisnosti od obima, potrebe i dinamike vašeg poslovanja, dostupna su dva tipa KeyCredits kartica:

- KeyCredits 10, 50, 100- pogodni za mala i srednja preduzeća, porodične kuće i stanove, sa manjim i konstantnim brojem korisnika sistema, gde promene autorizacije nisu toliko česte.
- KeyCredits Unlimited-rešenje za sisteme sa većim brojem korisnika i čestim promenama autorizacije pristupa; ova opcija vam omogućuje dodelu pristupa za neograničen broj ulazaka i izlazaka korisnika tokom perioda od 12 i 36 meseci.


AirKey aplikacija za Android i iPhone
Pomoću ove aplikacije mobilni telefon postaje ključ, ali se preko nje može kreirati i ažurirati ovlašćenje pristupa za RFID medije (AirKey karticu ili privezak). Aplikacija je besplatna i može biti dodatno zaštićena PIN kodom.


AirKey cilindri
AirKey cilindri su dizajnirani tako da mogu nesmetano da se koriste u unutrašnjim prostorijama, ali i spolja. Pored elektronske zaštite koju omogućuju, ovi cilindri imaju i dodatnu mehaničku zaštitu od bušenja i lomljenja. Modularni su i na mestu same montaže se mogu prilagoditi vratima bilo kojih dimenzija i od bilo kog materijala.


AirKey katanac
AirKey katanac je idealan dodatak AirKey sistemu. Koristi se za zštitu serverskih ormara, kutija za isporuku, skladšne prostore i sve druge elemente koji zahtevaju veliku sigurnost. Zahvaljujući visokom stepenu zaštite, katanac je pogodan i za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu.


AirKey čitač
Tanak dizajn, izdržljiva konstrukcija i velika fleksibilnost čine ovaj proizvod izuzetnim sigurnosnim rešenjem. Može se postaviti i na unutrašnje i na spoljašnje jedinice. Prilagodljiv je različitim modelima vrata, a pre svega je dobro rešenje za klizna, staklena i rotirajuća vrata.


Identifikacioni (RFID) mediji
Pored mobilnog telefona, za pristup prostorijama mogu se koristiti i RFID kartica ili privezak. Ovi mediji se jednostavno i po potrebi uključuju i isključuju iz sistema.