Danas ljudi izdvajaju sve više vremena na identifikaciju i sigurnost. Zbog toga CP Security posvećuje veliku pažnju pronalaženju pravog rešenja za različite sisteme. U oblasti sistema za zaključavanje pratimo najnovije trendove i nove tehnologije u proizvodnji sigurnosnih sistema.

  Kako biste poslovanje učinili što efikasnijim i iznad svega sigurnijim naša kompanija nudi rešenja iz oblasti bezbednosti i kontrole pristupa. Sistem sa Mechatronic bravama za punu i efektivnu kontrolu bez skupih i dugotrajnih instalacija koje štede vreme i novac.

      Šta bi za vas značilo kada biste sa jednim MASTER ključem bili u prilici da otvarate sve cilindre u Vašem Sistemu zaključavanja? Da uz pomoć Mehatronike imate softverski pristup i uvid u informacije ko je ušao u koju prostoriju ili izašao u koje vreme? Da li vam ove informacije mogu pružiti bezbednost, sigurnost i efikasnot u upravljanju ključevima?! Naš prodajni program je dostupan za vas, širok spektar različitih pribora za čuvanje ključeva: ormariće za ključeve, bezbedni kabineti sa kontrolom pristupa (keywatcher).

      Želite da budete jedinstveni i inovativni kombinacijom kjuča, kartica ili priveska? Za jedinstvenost kartica nudimo i najsavremenije štampače za kartice koji omogućavaju lako, brzo i kvalitetno štampanje. Naši stručnjaci će vam pomoći da odaberete pravi štampač koji vam može sačuvati mnogo vremena i novca.

      CP Security veliku pažnju posvećuje bezbednosti korisnika, iz tog razloga smo se koncentrisali na saradnju sa kompanijama koje su lideri u oblasti sigurnosti. CP Security je generalni zastupnik kompanije EVVA za teritoriju Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije kao i Slovenije zajedno sa poslovnim partnerom. EVVA je Austrijska kompanija koja se specijalizovala u proizvodnji sistema zaključavanja koristeći i mehaničke i elektoronske sisteme zaštite. EVVA je jedan od vodećih Evropskih provajdera sigurnosnih sistema. Kao generalni zastupnici kompanije EVVA, CP Security vodi računa o tome kako da prilagodi proizvode korisniku i da pomogne u rešavanju problema bezbednosti i najzahtevnijih kupaca. Mehanički sistemi zaključavanja, elektronski sistemi zaključavanja i sistem glavnog ključa su nešto po čemu su EVVA proizvodi prepoznatljivi. Svi proizvodi koje kompanija EVVA ima u svojoj ponudi možete pronaći kod nas.

      CP Security je generalni zastupnik kompanije Regula za teritoriju Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Regula je kompanija koja je među prvima u svetu po proizvodima iz oblasti forenzike i bezbednosti uopšte. Pa tako iz njihove kuće potiče najbolji uređaj na svetu danas, Regula aparat za skeniranje pasoša i drugih ličnih dokumenata. Aparat koji za samo 1 sekundu vrši sve bezbednosne provere dokumenta.

  Mašine za brojanje novca -brojačice visokih performansi, koje pored bazičnog brojanja novca vrše automatsku detekciju lažnog novca u nekoliko parametara (UV,MG,IR i mnogi drugi) koje imamo u ponudi. Neki od njih su proizvod kompanije BTB Korea, čiji je CP Security generalni zastupnik.

      Waferlock je kompanija orijentisana na proizvodnju elektronskih brava. CP Security je generalni zastupnik kompanije Waferlock.

      CP Security je razvio saradničke odnose sa kompanijama EVVA, ID Shop, BTB Korea, Regula i Union group.

Kontakt Info

CP Security group int d.o.o.

Pančevački put 34, 11210 , Beograd

Tel: +381 11 41 20 510

Mob: +381 64 65 77 349 - Nenad

Mob: +381 65 68 53 703 - Ivan

Mob: +381 66 22 10 08 - Predrag

Mob: +381 64 19 45 344 - Dragan

Fax: +381 11 41 41 542

Email: info@cpsecurity.rs